Navigáció

Tartalom

Szállás

A szállások egységes alapdíja 15 Euro / fő / éjszaka 

Figyelem! Igény esetén szállást foglalni csak munkaidőben lehetséges, hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig! Az ajánlatok csak a nyári turistaidényre (június 15. és szeptember 15. között) vonatkoznak. A nyári turistaidényen kivül nem tudunk szállást bebiztositani.

 

Okál házikók

14 különálló házikóból áll, melyek elrendezése a következő: előtér igényesen felszerelt konyhával, ahol 2 főzőlapos villanyrezsó, gyorsforraló, meleg- és hidegvizes mosogató és hütőszekrény található.A következő helység egy szoba 4 személy részére, a berendezéshez tartozó asztallal és székekkel, sarokpaddal, TV készülékkel, valamint természetesen a nyaraló felszereltségéhez tartozik egy fürdőszoba toalettel, hideg-melegvizes zuhannyal.  Minden nyaraló előtt terasz található, asztallal és székekkel. A személygépkocsikat a nyaraló melletti saját területen lehet leparkolni.

                          

Mobil:    00421 905 400 185

 

  Okál  Okál  Okál

  Okál  Okál  Okál

 

Veronika**panzió

A Veronika panzió** a nyári termálfürdő főbejáratától kb. 80 méterre található kétemeletes épület. A földszinten egy szoba / 2 ágy, 2 pótágy / és egy nagy közösségi helység került kialakításra. Az első emeleten 4 szoba, 1 konyha, fürdőszoba és toalett található. A második emeletre egy kétszobás apartman került, valamint 1 konyha, fürdöszoba és toalett.

                         

Mobil:    00421 905 400 185

 

    Veronika  Veronika  Veronika Veronika

          Veronika  Veronika  Veronika  Veronika

 

Anna házikó

Az Anna házikó a nyári termálfürdő medencéinek közelében található. 6 személyes, kétszobás házikó, konyhával, fürdőszobával, toalettel és nagy közösségi helyiséggel.

Mobil:    00421 905 400 185

 

    Anna Anna  Anna

                Anna  Anna  Anna

 

Panda házikó

A Panda házikó a nyári termálfürdő legszebb környezetében található. 7 személyes, kétszobás házikó, konyhával, fürdőszobával, toalettel és kellemes közösségi helyiséggel.

Mobil:    00421 905 400 185

 

                 Panda  Panda  Panda

                              Panda  Panda

 

Marianna panzió

A Marianna panzió a termálfürdő csendes környékén helyezkedik el.

Ez egy emeletes panzió hotelszoba-szerű elrendezéssel és 2,3,4,5 személyes szobákkal áll rendelkezésre. A földszinten megosztott fürdőhelyiségekkel és tágas tánc- és közösségi helyiséggel.

Mobil:    00421 905 400 185

 

 

               Marianna  Marianna  Marianna

     Marianna MariannaMarianna